Contact met uw bond
033-4953020


 

Exclusief voor onze leden: Belastingservice ACOM

Ieder jaar kunnen de collega's van de ACOM u behulpzaam zijn bij de invulling van uw belastingaangifte. Dit kan op twee manieren. U verstrekt ons de gegevens en wij verzorgen het invullen en verzenden van de aangifte. U ontvangt vervolgens van ons een kopie. Indien de aangifte van u ingewikkeld is of er bijzondere omstandigheden zijn dan kunnen wij u op ons kantoor persoonlijk van dienst zijn.

 

Hoe werkt het?

Download hier het invulformulier met uitleg. Vul het in en stuur het ons terug. Lukt dit nu even niet bel of mail ons dan. Onderaan deze pagina de benodigde gegevens.

 

Kosten?

Bent u lid, dan is de aangifte gratis. Voor echtgeno(o)t(e)/partner zijn de kosten € 10,00.

 

Nog geen lid? Word dan nu lid!

Dan kunt u meteen gebruik maken van onze belastingservice. Meld u nú aan via het aanmeldformulier. U profiteert dan meteen ook van alle andere voordelen van het ACOM-lidmaatschap.

 

Lever tijdig aan!

Om uw aangifte op tijd te kunnen indienen bij de belastingdienst (vóór 1 mei 2018) dient u tijdig de stukken bij ons aan te leveren. Hou rekening met enige verwerkingstijd. Het is immers een drukke periode. Indien u uiterlijk 1 april 2018 heeft aangeleverd zorgen wij voor tijdige afhandeling. Indien u later inlevert dan is uitstel aanvragen wenselijk (Belastingtelefoon 0800-0543, UW BSN-nummer gereed houden).

Brief van de belastingdienst “Aangifte doen niet nodig”.

Indien u deze brief ontvangt kan het raadzaam zijn om toch even contact met onze medewerkers op te nemen. In bepaalde gevallen, zoals bijvoorbeeld wijziging in uw persoonlijke omstandigheden, kan aangifte doen toch verstandig zijn.

 

“Oude jaren”

Aangifte doen over 2016? Download dan hier uw invulformulier. 2014 en ouder (tot maximaal 5 jaar)? Neem dan vooraf even contact met ons op via mail of telefoon.

 

Vragen?

Heeft u nog vragen dan kunt u onze collega's telefonisch altijd bereiken op dinsdag en donderdag, van 09:00 uur tot 12:30 uur. En uiteraard op alle dagen via email.

 

ACOM Belastingservice.

Wij kunnen het wél makkelijker maken voor u!

 

 

Vragen en informatie?

phone033-4953020      mailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.