Contact met uw bond
033-4962722


In alle situaties goed voorbereid

Militair zijn vergt vakmanschap en stelt hoge eisen aan jou. Je bereidt je voor, zodat je onder alle omstandigheden optimaal voorbereid en inzetbaar bent. De ACOM en onze verzekeringspartner DFD helpen jou daarbij. Al ruim 23 jaar is DFD de onafhankelijke specialist in het adviseren en verzekeren van militairen.

DFD-verzekeringscheck

De ACOM vindt het belangrijk dat jij en je ouders, of je partner, goed geïnformeerd en voorbereid zijn. DFD biedt dit met de DFD-verzekeringscheck. Op jouw verzoek komt DFD bij je thuis voor een persoonlijke en vrijblijvende voorlichting over de regelgeving en arbeidsvoorwaarden van Defensie. Samen met jou kijkt DFD welke risico’s je zelf kunt verzekeren. Vraag hier de DFD-verzekeringscheck aan.

Het ACOM-verzekeringscertificaat

Het ACOM-verzekeringscertificaat biedt jou als nieuw lid van de ACOM voor de duur van maximaal 6 maanden gratis een:

•             Inboedelverzekering

•             Aansprakelijkheidsverzekering

•             Ongevallenverzekering

Deze gratis verzekeringen zijn belangrijk. Zeker voor een startende militair. Vraag hier het ACOM-verzekeringscertificaat aan <link>.

Ons advies

Laat je goed voorlichten en adviseren door ons partner DFD. Dit is voor ACOM-leden kosteloos en vrijblijvend. Vraag hier de DFD-verzekeringscheck en het ACOM-certificaat aan.