Contact met uw bond
033-4962722


 

Exclusief voor onze leden: Belastingservice ACOM

Ieder jaar kan de ACOM Belastingservice u behulpzaam zijn bij de invulling van uw belastingaangifte. Dit kan op twee manieren. U verstrekt ons de gegevens en wij verzorgen het invullen en verzenden van de aangifte.  Indien de aangifte van u ingewikkeld is of er bijzondere omstandigheden zijn dan kunnen wij u op ons kantoor persoonlijk van dienst zijn. U ontvangt vervolgens van ons een kopie.

 

Hoe werkt het?

Download hier het invulformulier voor uw aangifte 2018. Vul het in en stuur het voorzien van de gevraagde bijlagen aan ons terug. Dit kan via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Postbus 290 te 3830 AG Leusden.

Kosten?

Bent u lid, dan is de aangifte gratis. Voor echtgeno(o)t(e)/(fiscaal)partner zijn de kosten € 10,00.

Nog geen lid? Word dan nu lid!

Dan kunt u meteen gebruik maken van onze belastingservice. Meld u nú aan via het aanmeldformulier. U profiteert dan meteen ook van alle andere voordelen van het ACOM-lidmaatschap.

Lever tijdig aan!

Om uw aangifte op tijd te kunnen indienen bij de belastingdienst (vóór 1 mei 2019) dient u tijdig de stukken bij ons aan te leveren. Hou rekening met enige verwerkingstijd. Het is immers een drukke periode. Indien u uiterlijk 1 april 2019 heeft aangeleverd zorgen wij voor tijdige afhandeling. Indien u later inlevert dan is uitstel aanvragen wenselijk (Belastingtelefoon 0800-0543, UW BSN-nummer gereed houden).

Brief van de belastingdienst “Aangifte doen niet nodig”.

Indien u deze brief ontvangt kan het raadzaam zijn om toch even contact met onze medewerkers op te nemen. In bepaalde gevallen, zoals bijvoorbeeld wijziging in uw persoonlijke omstandigheden, kan aangifte doen toch verstandig zijn.

De Vooraf Ingevulde Aangifte (VIA)

Wij hebben helaas geen inzage in de gegevens van de Belastingdienst (VIA). Vul daarom altijd alle gevraagde gegevens in.

“Oude jaren”

Aangifte doen over 2017? Download dan hier uw invulformulier. 2016 en ouder (tot maximaal 5 jaar)? Neem dan vooraf even contact met ons op via e-mail of telefoon.

 

Uw privacy

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw gegevens. Onze maatregelen hebben wij vastgelegd in ons Privacy Protocol. Dit protocol kunt u hier lezen.

Vragen?

Heeft u nog vragen dan kunt u onze collega's telefonisch altijd bereiken op dinsdag en donderdag, van 09:00 uur tot 12:30 uur. En uiteraard op alle dagen via e-mail.

ACOM Belastingservice.

Wij kunnen het wél makkelijker maken voor u!

 

 

Vragen en informatie?

phone033-4962722      mailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.