Contact met uw bond
033-4962722


Inzicht in uw inkomen en pensioen met de Inkomensvooruitblik

 

Het is hoog tijd voor meer financiële bewustwording. Ruim 4 van de 5 Nederlanders zijn zich niet bewust van de inkomensrisico's bij pensioen, arbeidsongeschiktheid of overlijden, zo blijkt uit onderzoek. Om inzicht te krijgen in uw toekomstige persoonlijke inkomenssituatie biedt Loyalis de Inkomensvooruitblik aan.

 

Waarom is inzicht in uw inkomen belangrijk?
Inzicht in uw financiële situatie is belangrijk als u zeker wilt zijn en blijven van een goed inkomen. Wat ontvangt u van de overheid, van uw pensioenfonds en wat hebt u zelf nog verzekerd? De Inkomensvooruitblik geeft u antwoord op de vraag of u straks voldoende inkomen hebt in verschillende omstandigheden, bijvoorbeeld bij met pensioen gaan, overlijden of arbeidsongeschikt worden.

 

Hoe werkt de Inkomensvooruitblik?
Met de Inkomensvooruitblik krijgt u gratis een eenvoudig persoonlijk financieel overzicht van het toekomstige inkomen. Het inkomensoverzicht bestaat uit heldere grafieken en korte teksten over uw persoonlijke financiële situatie. U vindt hierin meer terug dan een pensioenoverzicht, omdat de pensioengegevens en eventuele aanvullende verzekeringen ook verwerkt zijn.

 

Wat brengt het u op?
Als u zich aanmeldt voor de Inkomensvooruitblik krijgt u ook toegang tot de online omgeving MijnLoyalis. Daarmee kunt u:
• altijd uw actuele gegevens inzien: u ziet direct hoe uw inkomen eruit ziet bij pensioen, arbeidsongeschiktheid en overlijden;
• zelf berekeningen maken en persoonlijke gegevens toevoegen voor een nog completer beeld;
• het pensioen dat is opgebouwd bij diverse pensioenfondsen en aanvullingen bij andere verzekeraars eenvoudig toevoegen, zodat alle gegevens in één overzicht staan;
• wijzigingen in uw persoonlijke situatie verwerken, zodat MijnLoyalis en de Inkomensvooruitblik nog persoonlijker en meer op maat worden.

 

Ook een Inkomensvooruitblik?
Het enige dat u moet doen is uw pensioenfonds toestemming geven om uw gegevens aan Loyalis door te geven. Zodra Loyalis de gegevens van het pensioenfonds ontvangt, wordt de Inkomensvooruitblik samengesteld. U krijgt dan ook gratis toegang tot MijnLoyalis. Jaarlijks ontvangen 350.000 mensen een Inkomensvooruitblik.
Kijk op www.loyalis.nl/inkomensvooruitblik om uw inkomensoverzicht direct aan te vragen.